miercuri, 14 mai 2008

BINE ATI VENIT !!!!
PENTRU A VA FACILITA "VIZITA"
VA INFORMEZ
CA BLOGUL MEU ESTE FORMAT DIN
PATRU
"SECŢIUNI":
1.http://fratilagenovel.blogspot.com/-pagina principala unde gasiti articole publicate in Sensul ramnicean
2.
http://curriculumvitaefgf.blogspot.com/ -unde este prezentat C.V.-ul meu
3.
http://genovelfoto.blogspot.com/ - unde veti gasi fotografii cu mine si familia mea
4.
http://haikuurilemele.blogspot.com/ -unde sunt postate haiku-uri scrise de mine (Haiku este un gen de poezie cu formă fixă, tradiţional japoneză...:)...)Multumesc pentru vizita,
GENOVEL

Scrisoare deschisa(NEPUBLICATA!!!) catre, Redactia “Sensul ramnicean”;CINE SI DE CE NU VREA SA O PUBLICE???!!PUTETI GHICI VOI???

In primul rand tin sa va reamintesc aprecierea sincera pe care am avut-o fata de acest ziar si sa va multumesc inca odata pentru ca am avut bucuria si onoarea ca articolele trimise pana acum sa fie publicate (in nr.9, 30,40,61, 63 ) .Va reamintesc ca am trimis si mi s-au publicat in mod neconditionat toate articolele in care mi-am exprimat gandurile mele in concordanta cu acelasi curent al schimbarii si din aceeasi dragoste fata de oras si din grija fata de viitorul sau.Din aceeasi dragoste fata de oras si grija fata de viitorul sau, in momentul de fata sunt singurul candidat independent la functia de primar.As vrea sa va relatez pe scurt cum a incoltit ideea de a candida ca independent la aceasta functie si de ce :
Anul trecut , incepand cu luna mai de cand am plecat la Penny Market din functia de sef supermarket , m-am angajat tot la o firma de talie europeana si am fost detasat la Sibiu pentru aproximativ 7 luni ca director comercial la o firma din cadrul grupului.Asa a inceput povestea....veneam in fiecare week-end acasa si vedeam diferenta ....Vedeam ca aici totul sta pe loc, nimic nu evolueaza...dimpotriva parca ar fi fost un continuu regres...Dat fiind faptul ca in Sibiu primarul face parte dintr- un grup minoritar (cel al Forului Democrat German) dar a fost votat cu un procent extrem de mare de majoritatea cetatenilor din Sibiu, demonstrind inca odata ca omul sfinteste locul, m-am hotarat sa-i urmez exemplul si sa candidez independent la functia de primar al municipiului Rm.-Sarat. Am reusit sa adun in patru saptamani peste 1000 semnaturi (mai precis 1176 semnaturi validate;-sa dau exemplu comparativ un partid important in oras are doar 800 de membri! ) . Tin sa le multumesc sustinatorilor mei pentru increderea acordata si pentru incurajarile lor.
A fi independent nu inseamna a fi singur! Dimpotriva fost o munca de echipa , o echipa formata din prieteni , cunoscuti dar si oameni pe care nu ii cunosc pe toti personal si inca odata le multumesc tuturor. Nu a fost deloc usor dar am demonstrat ca se poate.Si eu cred ca se poate aproape orice ...important e sa vrei cu adevarat!
Pana aici totul frumos si corect...De aici incolo incep sa imi ridic semne de intrebare: Cui ii este frica de un independent? Ce fel de jurnalisti sunt in oras daca pana in acest moment doar unul m-a contactat? Cine ma “cenzureaza”ptr ca acel interviu pe care l-am acordat jurnalistului amintit nu a aparut ? Cine imi rupe afisele platite din salariul meu? Etc...etc....(adica mai sunt multe intrebari!)...
Sa inteleg ca eu nu reperezint in viziunea dumneavoastra o “alternativa pe care o vom sustine neconditionat , cu credinta ca nimeni nu ne mai va privi cu atata aroganta si incrancenare”asa cum afirmati in articolul din nr.77/13-19 mai 2008 ??
Ei bine domnilor, va informez ca eu voi merge pana la capat in aceasta lupta nedreapta si lipsita de fair-play. Voi ajunge acolo unde partidele nu pot patrunde nicicand : in sufletele ramnicenilor cinstiti si cu dragoste adevarata fata de acest oras! Si doresc sa va informez ca in acelasi numar al ziarului dumneavoastra stimatul redactor sef dl.Razvan Teo Chirac are dreptate in articolul “Alegatorul de azi -portret subiectiv”...oamenii sunt scarbiti ! Si numarul lor este foarte mare !!! Eu merg si voi merge printre ei...stiu cum sunt primit , ei nu ma ignora cum faceti dumneavoastra, ma primesc bucurosi , deschisi , ma suna sau imi trimit zeci de e-mailuri incurajatoare! Blogul meu e din ce in ce mai des vizitat si va informez ca aceasta scrisoare deschisa o voi posta si pe acest blog http://fratilagenovel.blogspot.com/ si va fi citita cel putin de o parte dintre tinerii acestui oras ,chiar daca dumneavoastra nu o veti publica ! Si chiar ii rog sa o faca cunoscuta si celor care nu sunt utilizatori de internet!

Cu deosebita stima pentru tot ceea ce faceti,
dar cu o unda de suspiciune vis-a-vis de ceea ce se intampla,
colaboratorul pe care l-ati “uitat”si pe care il ignorati in mod aparent“bizar”,
Fratila Genovel-Florentin